Gradinita

MariaClara

Cauta in site

Newsletter

Newsletter


Receive HTML?

Ultimul Eveniment

There are no upcoming events currently scheduled.
Calendarul evenimentelor

Pentru tine si copilul tau !

Educatie
Depresia la copii PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Fetita deprimataDepresiile nu ating doar adultii. Ele se pot prezenta si la copii si adolescenti, este o problema reala atat pentru ei, cat si pentru adulti.

Exista urcusuri si coborasuri in viata oricarei familii. Problemele si esecurile ne provoaca uneori tristete; marea majoritate a sentimentelor de acest gen sunt temporare, dar anumite persoane le traiesc o vreme mai indelungata si le resimt destul de mult.

Depresia este un termen clinic, utilizat de psihiatrii pentru a descrie o perioada destul de lunga, timp in care persoana se simte foarte trista, pana intr-acolo incat sa se simta inutila, disperata si neputincioasa.

Un copil deprimat va fi convins de faptul ca nimeni nu poate simti din ceea ce simte el si ca nimeni nu ii poate intelege problemele. Deseori, un copil deprimat va avea impresia ca nimeni nu il iubeste.
 
Este dificil pentru adulti sa inteleaga pana la ce punct problemele copiilor pot fi penibile pentru acesta, pentru ca noi vedem totul din punct de vedere al adultului.
 
Dar, pentru anumiti copii, a face fata la presiunile de la gradinita/scoala, cresterea si dezvoltarea acestuia se pot dovedi obstacole dificile.
 
Chiar daca problemele lor ni se par mai putin importante, nu trebuie sa uitam niciodata ca in ochii lor, aceste probleme pot parea enorme.
 
Va urma: Semnele depresiei
Comments
Cautare
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.!

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

TheraMed

KidsLand

KidsLand

Pharma Naturalis

Pharma Naturalis

AutentificareReclama TA

Sondaj

Pe ce criteriu va bazati in alegerea gradinitei?
 

Open Arms

Open Arms Gradinita

Evenimente

Iunie 2019 Iulie 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30