Gradinita

MariaClara

Cauta in site

Newsletter

Newsletter


Receive HTML?

Ultimul Eveniment

There are no upcoming events currently scheduled.
Calendarul evenimentelor

Pentru tine si copilul tau !

Educatie
Devenind tatic... PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Tata si copilulLegatura intre copil si tata poate fi foarte puternica inca din primele minute sau de mai tarziu. Venirea pe lume a acestei mici creaturi este o schimbare totala pentru tata. In zilele noastre, comportamentul tatilor s-a schimbat; acestia se intereseaza fara retineri, inca de la nasterea copilului, simtind emotie si placere in compania micutului. Tandretea nu mai este ascunsa.

Tatii participa deseori si la activitatile ce implica hranirea micutului, baia, ceea ce este o schimbare extraordinara. Baia este un moment privilegiat: toata lumea este destinsa si se poate profita la maximum de aceasta paranteza in rutina de zi cu zi. Hranindu-si copilul cu biberonul, il poate ajuta pe tata sa isi descopere copilul si de a crea o relatie parentala puternica. Taticii din ziua de azi se implica si in ce priveste educatia copilului si ingrijirea acestuia.

Atingerea copilului este un bun mijloc de a intra in contact cu el. De aceea folosirea unui port-bebe este o adevarata placere pentru tati, care sunt vizibil mandri sa isi scoata copilul la o plimbare. De asemenea, daca mami vrea sa lipseasca putin pentru a-si incarca bateriile, este ocazia ideala pentru tati sa petreaca cateva momente deosebite cu copilul lor.

Conform art. 1 (2): "Tatal copilului nou-nascut are dreptul la un concediu paternal de 5 zile lucratoare, in conditiile prevazute de prezenta lege" extras din Legea nr. 210 / 31 decembrie 1999, Legea concediului parental (Textul actului publicat în M.Of. nr. 654/31 dec. 1999).

Comments
Cautare
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.!

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

TheraMed

KidsLand

KidsLand

Pharma Naturalis

Pharma Naturalis

AutentificareReclama TA

Sondaj

Pe ce criteriu va bazati in alegerea gradinitei?
 

Open Arms

Open Arms After School

Evenimente

Iunie 2019 Iulie 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30