Gradinita

MariaClara

Cauta in site

Newsletter

Newsletter


Receive HTML?

Ultimul Eveniment

There are no upcoming events currently scheduled.
Calendarul evenimentelor

Pentru tine si copilul tau !

Educatie
Educarea copiilor pentru ecologie PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 
Articole - Articole despre educatia copilului
ReciclareEste o educatie care va dura o viata intreaga, descoperirea si respectarea micilor buburuze, implementarea ritualurilor de zi cu zi, cum ar fi sortarea deseurilor ... educarea la respectarea climatului si a naturii.
Pentru a va educa copiii sa iubeasca si respecte natura, folositi jocuri distractive pentru a-l obisnui. Aceasta este cheia pentru a intelege ceea ce este dezvoltarea durabila.

Ce facem cu uleiul care vrem sa il aruncam pentru a spala tigaia si a pune ulei proaspat? In chiuveta sau WC ar raspunde majoritatea dintre noi...Insa, desi implica mai mult efort si timp, ati putea sa il puneti in sticle de plastic, sau de sticla, sa puneti dopuri la sticle si sa le aruncati la gunoi. Pentru un litru de ulei aruncat din comoditate in chiuveta sau WC este necesar UN MILION DE LITRI DE APA NON POTABILA, CANTITATE SUFICIENTA PENTRU O PERSOANA PENTRU 14 ANI.

Parintii, model de urmat
Stingeti lumina atunci cand iesiti dintr-o camera este unul din micile detalii si de fiecare data detliile ajuta pentru instaurarea unor bune obiceiuri.
Sortarea deseurilor este altul. Reciclati hartia, plasticul, sticla. Cititi si descifrati impreuna etichetele de pe ambalaje pentru a identifica ambalajele reciclabile. 

Folositi pe cat posibil in totalitate un anumit lucru, cum ar fi hartia care este partial scrisa / imprimata pentru a recicla partea scrisa deja si a refolosi parte din hartia ramasa alba pentru a va face o lista, pentru a o dacopilului sa o deseneze etc...

Drumul sa cumparati paine sau sa mergeti sa va platiti facturile faceti-l pe jos, lasand masina acasa. Pe langa faptul ca veti face miscare, veti contribui intr-o oarecare masura la diminuarea poluarii.

Aceste lucruri sunt demne de luat in calcul intrucat copiii de azi sunt adultii de maine.
In fiecare an, in ziua de 22 aprilie se sarbatoreste Ziua Pamantului, ziua cand s-a nascut miscarea pentru protejarea mediului inconjurator. Ziua Pamantului intr-o manifestare de amploare in istoria omenirii, prin alaturarea lor in dorinta de a milita pentru un viitor mai bun al planetei noastre.

Comments
Cautare
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.!

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

TheraMed

KidsLand

KidsLand

Pharma Naturalis

Pharma Naturalis

AutentificareReclama TA

Sondaj

Pe ce criteriu va bazati in alegerea gradinitei?
 

Open Arms

Open Arms Gradinita

Evenimente

Iunie 2019 Iulie 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30