Gradinita

MariaClara

Cauta in site

Newsletter

Newsletter


Receive HTML?

Ultimul Eveniment

There are no upcoming events currently scheduled.
Calendarul evenimentelor

Pentru tine si copilul tau !

Sanatate
Copilul la varsta de 2 ani PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

ImageAcest articol prezinta activitati si realizari pe care copii de 2 ani trebuie sa le faca / aiba deja. Este important de retinut ca varsta in sine este data ca si reper. Unii copii isi pot dezvolta mai repede sau mai tarziu de doi ani aceste abilitati.

Dezvoltarea Fizica: copilul merge bine, urca si coboara scarile singur, fuge, sta singur pe scaun, devine independent din punct de vedere al mersului la toaleta, foloseste lingura si furculita, da singur paginile cartilor, loveste mingea, are incercari de a se imbraca sin{mosimage}gur, construieste turnuri din 6 cuburi.

Dezvoltarea Emotionala: il preocupa destul de mult propria sa persoana, incepe sa realizeze ca are o identitate proprie si ca anumite bunuri ii apartin, posesiv, de multe ori raspunde negativ la ce i se cere sa faca, deseori frustrat, nu are abilitatea de a alege intre doua posibilitati, ii place afectiunea fizica, rezistent schimbarilor, devine din ce in ce mai independent, raspunde cu usurinta unei situatii comice si distractiei, insa mai greu de disciplinat.

Dezvoltarea Sociala: se joaca singur, este dependent de indrumarile unui adult, se joaca cu papusi, isi spune numele, din punct de vedere social este foarte imatur. Cu privire la ceilalti, acesta ii numeste  “oameni”. Poate raspunde unor simple indicatii.

Dezvoltarea Intelectuala: spune cuvinte, fraze si propozitii simple, intelege indicatiile simple care i se dau, identifica personajele dintr-o imagine simpla, ii place sa se uite la carti si are o atentie de scurta durata.

Informatiile prezentate mai sus sunt date cu titlu informativ, pentru a ajuta parintii sa-si inteleaga copilul si sa stie ce sa astepte de la copilul lor. Orice intrebari legate de dezvoltarea copilului Dvs trebuie adresate doctorului sau educatoarei.

Comments
Cautare
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.!

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

TheraMed

KidsLand

KidsLand

Pharma Naturalis

Pharma Naturalis

AutentificareReclama TA

Sondaj

Pe ce criteriu va bazati in alegerea gradinitei?
 

Open Arms

Open Arms Gradinita

Evenimente

Iulie 2019 August 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31