Gradinita

MariaClara

Cauta in site

Newsletter

Newsletter


Receive HTML?

Ultimul Eveniment

There are no upcoming events currently scheduled.
Calendarul evenimentelor

Pentru tine si copilul tau !

Sanatate
Copilul la varsta de 3 ani PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Copil de 3 ani jucandu-se cu masinutaAcest articol prezinta activitati si realizari pe care copiii de 3 ani trebuie sa le faca / aiba deja. Este important de retinut ca varsta in sine este data ca si reper. Unii copii isi pot dezvolta mai repede sau mai tarziu de trei ani aceste abilitati.

Dezvoltarea Fizica: copilul fuge si merge bine, sta intr-un picior repede daca i se da comanda aceasta, merge cu tricicleta, mananca singur bine, isi pune singur papucii, isi incheie nasturii si ii descheie singur, construieste un turn din 10 cuburi.

Dezvoltarea Emotionala: se conformeaza destul de usor, are o atitudine binevoitoare, nu mai este atat de rezistent la schimbari, mai sigur pe sine, un simt mai ascutit al propriei identitati, incepe sa ii placa sa se aventureze, ii place muzica.

Dezvoltarea Sociala: ii place sa se joace cu alti copii, ii place sa fie inconjurat de lume, stie daca e baiat sau fata, ii plac activitatile de grup care nu necesita indemanari prea multe, ii place sa “ajute” cum poate, raspunde la indrumare verbala.

Dezvoltarea Intelectuala: spune propozitii scurte, are un vocabular de aproximativ 850-900 cuvinte, incepe sa comunice din ce in ce mai bine, spune povestiri scurte, vrea sa inteleaga ce se intampla in jurul lui, raspunde la intrebari, are imaginatie, poate recita cateva rime invatate la gradinita.

Informatiile prezentate mai sus sunt date cu titlu informativ, pentru a ajuta parintii sa-si inteleaga copilul si sa stie ce sa astepte de la copilul lor. Orice intrebari legate de dezvoltarea copilului Dvs trebuie adresate doctorului sau educatoarei.

Comments
Cautare
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.!

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

TheraMed

KidsLand

KidsLand

Pharma Naturalis

Pharma Naturalis

AutentificareReclama TA

Sondaj

Pe ce criteriu va bazati in alegerea gradinitei?
 

Open Arms

Open Arms Gradinita

Evenimente

Iulie 2019 August 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31