Gradinita

MariaClara

Cauta in site

Newsletter

Newsletter


Receive HTML?

Ultimul Eveniment

There are no upcoming events currently scheduled.
Calendarul evenimentelor

Pentru tine si copilul tau !

Scoli pentru un viitor verde PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
Articole - Diverse
              Scoli viitor verde
 
Stimate cadru didactic,
Mai sunt doar 3 luni pana la incheierea concursului national Scoli pentru un viitor verde – EDUPET 2012, cel mai mare concurs scolar de constientizare si rezolvare a problemelor pe care le ridica volumul mare de PET-uri.
Asteptam, in continuare, sa va logati pe site-ul www.scolipentruunviitorverde.ro pentru a posta ACTIVITATEA DE MEDIATIZARE si CANTITATEA de PET-uri compactate cu aparatul TEPET.
 
IMPORTANT!
In cazul in care ati pierdut parola contului dumneavoastra, o puteti recupera accesand sectiunea Login/Recuperare date de logare de pe site-ul amintit, tastand e-mailul cu care ati fost inscris in baza de date, respectiv e-mailul furnizat in Procesul verbal de predare – primire, la sectiunea e-mail director.
In cazul in care au intervenit schimbari in ceea ce priveste datele de contact furnizate la inceputul editiei, va rugam sa ne trimiteti actualizarile pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Va reamintim ca acest concurs national este organizat impreuna cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Administratia Fondului pentru mediu si Ministerul Mediului si Padurilor.
Pentru detalii legate de modalitatea de logare si postare, accesati sectiunea Garantii de pe site-ul concursului www.scolipentruunviitorverde.ro 
Comments
Cautare
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.!

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

TheraMed

KidsLand

KidsLand

Pharma Naturalis

Pharma Naturalis

AutentificareReclama TA

Sondaj

Pe ce criteriu va bazati in alegerea gradinitei?
 

Open Arms

Open Arms After School

Evenimente

Iunie 2019 Iulie 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30