Gradinita

MariaClara

Cauta in site

Newsletter

Newsletter


Receive HTML?

Ultimul Eveniment

There are no upcoming events currently scheduled.
Calendarul evenimentelor

Pentru tine si copilul tau !

Utile copii
Oferta picturi pe pereti Sibiu PDF Imprimare Email
Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 
Utile copii - Picturi murale si decorative pt camerele copiilor
Numele meu este Scutariu Andreea-Florina si locuiesc in judetul Sibiu. Pictura a fost pasiunea mea inca din clasele primare insa am decis sa urmez o scoala specializata in domeniu abia din clasa a-VII-a. M-am inscris la Liceul de Arta iar de atunci am studiat la sectia Arte Plastice.Inca de la inceput dintre toate specializarile m-a atras in mod special pictura. Am fost selectionata la atelierul de pictura al liceului. Pictura pe perete ne-a fost facuta cunoscuta inca din primul an de liceu,an in care am participat la un concurs de pictura pe perete din incinta scolii. S-au depus proiecte iar mai apoi au fost alese 10 cele mai bune. Am contribuit la 2 dintre aceste picturi. Am participat la numeroase concursuri si expozitii atat in Sibiu cat si in Alba Iulia si Bucuresti. Am castigat locul I cu trei proiecte la un concurs de design organizat de o companie de design din Medias.
 
             Pictura murala si decorativa pentru camere copii Sibiu
 
Pe parcursul liceului am primit diplome din partea profesorilor de specialitate pentru activitatile desfasurate la atelierele de sculptura,grafica si pictura. De asemenea am participat la Gala Nationala a Liceelor de Arta din Romania desfasurat in Bucuresti in 31 Mai 2008 unde am primit o diploma de participare din partea Ministerului Educatiei Cercetarii si Tineretului inmanata de Ministrul Cristian Mihai Adomnitei. In acelasi an am participat la o expozitie la Palatul Victoria din Bucuresti cu prezenta prim-ministrului Calin Popescu Tariceanu.
In domeniul picturii pe perete am participat la realizarea decorului unei piese de teatru,am realizat un decor in incinta Hotel Ramada Sibiu si decorarea unei sali de sporturi extreme cu desene pe tema sportiva si urbana.
 
             Pictura murala si decorativa pentru camere copii SibiuPictura murala si decorativa pentru camere copii Sibiu
Conditiile cerute pentru o astfel de munca variaza de la comanda la comanda. Calitatea pereteleui si netezimea acestuia sunt extrem de importante. Peretele nu are voie sa aiba pic de umezeala sau igrasie,suprafata de lucru trebuie sa fie uscata 100%. In caz contrar refuz oferta de lucru. Netezimea peretelui sau a zugravelii este din nou un factor important pentru aspectul impecabil al picturii. Unde este cazul ,la cerere ofer asistenta la prepararea si pregatirea suprafetei pe care urmeaza sa o lucrez acest serviciu fiind taxat separat in functie de complexitatea muncii ce necesita a fi depusa (costul se calculeaza pe loc). Culorile si uneltele ce la folosesc pentru lucru de asemenea este important sa fie de cea mai buna calitate pentru a garanta o pictura durabila si de calitate. Materialele de lucru si costurile lor vor fi calculate dupa ce mi se aduce la cunostiinta exact ce anume se doreste pentru spatiul respectiv. Ele pot varia de la culori cu pigmenti,culori acrilice,foite de aur sau argint,role pentru pesare,pensule sau pulverizatori,fixative etc.
Este important de stiut pentru parinti ca pot realiza orice scena de poveste, personaje de basm sau de desene animate.
 
             Pictura murala pe pereti pentru camere copii Sibiu
 
Maniera de lucru este una dinamica insa extrem de atenta si minutioasa la detalii. Imi desfasor munca intr-un stil ordonat insa dupa ce lucrarea e finalizata fac curat la locul de munca. Timpul de executie, cat si etapele de lucru sunt din nou nevoita sa spun ca variaza in functie de suprafata, calitatea si complexitatea lucrarii. Se face tot posibilul ca timpul de executie sa fie unul cat mai scurt si util pentru comandator, neavand un program strict de lucru in ore pe zi. Costurile se calculeaza si ele in functie de tipul picturii sau decorarii.
Dupa descrierea dorintei clientului se va realiza o schita ce va fi prezentata, discutata si eventual modificata pana se ajunge la rezultatul dorit intocmai de client. Mai apoi se va realiza un necesar de materiale cu desfasurator exact de costuri la care se adauga manopera (munca efectiva) si timpul de lucru adica orele sau zilele necesare in realizarea,finalizarea comenzii (ron/ora sau zi). Oferta inglobeaza toate calculele facand astfel posibila prezentarea unui cost per total. In cazul in care clientul nu e de acord cu pretul total, schita si calculul necesarului nu se taxeaza sub nici o forma.
Contact: Scutariu Andreea-Florina
E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Telefon:  0754.233715
Comments
Cautare
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii.!

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 

TheraMed

KidsLand

KidsLand

Pharma Naturalis

Pharma Naturalis

AutentificareReclama TA

Sondaj

Pe ce criteriu va bazati in alegerea gradinitei?
 

Open Arms

Open Arms Gradinita

Evenimente

Iunie 2019 Iulie 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30